Rolig tjej


läser en tjejs blogg nu och et inlägg handlar om att hon är mjölkallergiker. där skrev hon bl.a. att det skulle vara lätt för henne att ta självmord pga av det. sen skriver hon såhär:

"Jag är inte självmordsbenägen, inte ett dugg. Jag kom bara å tänka på hur otroligt lätt det är för mig att genomföra ett självmord, vart jag än befinner mig. Jag måste ju försöka se den ljusa sidan med allergin också.
Tänk så många psyk-patienter som måste vara otroligt avundsjuka på mig. Jag har verkligen världens chans att avsluta det hela utan att behöva lära mig att knyta rep, köpa en massa tabletter, fixa pistol eller kämpa mig ner till pulsådern med en kökskniv. Jag kan till och med fixa en fin liten middag, eller kanske gå ut på någon fin liten resturang och använda det som mitt självmord. Som en politisk handling hade jag sedan kunnat släpa mig in på ett apotek och skrika "se vad de skyhöga medicinkostnaderna gjorde! Jag kunde inte rädda mig själv!" och trilla ihop som en blå ballong inför ett dussin tanter med snopna miner.
Det värsta med det självmordet är att det gör en otroligt ful. Vem vill dö med ett uppsvullet ansikte? Folk kommer inte kunna hålla sig för skratt när de tar farväl av mitt döda jag på begravningen. Fast det är sånt man får ta. Kanske att ansiktet återgår till sin normala form när blodet svalnat? Det är trotts allt de ihopsnörda ådrorna som är tjuven bakom det hela, som får allting att svullna upp. Och inte kan väl ådrorna fastna i det läget efter att man dött, eller?"




*asg* om hon är allvarlig i inlägget ber jag om förlåtelse men det här var fan det roligaste på länge :D


Kommentarer
Postat av: MESTELSA

hejhej (:

allting bra idag?



http://mestelsa.blogg.se

http://mestelsa.blogg.se

2009-10-15 @ 20:22:35
URL: http://mestelsa.blogg.se/
Postat av: Lovisa

härlig blogg verkligen !

såg din kommentar på dessies blogg förresten, haha stämmer verkligen!

kram

2009-10-15 @ 21:02:05
URL: http://lovice.blogg.se/
Postat av: angelica - en annorlund aung mamma,

hejsan! hittade in hit till din blogg av en slump och måste säga att du har en väldigt fin blogg! tycker du detsamma om min? då kanske vi skulle kunna lägga till varann på bloglovin?=) ha en fin fredag!=)

2009-10-16 @ 09:48:28
URL: http://enkärlekssaga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0