Ingen riktig sommar

utan gotland :( fan vad jag saknar gotland :(!
sommaren är ju inte slut än, man kanske hittar nån som kan och vill åka dit en vecka eller så.
eller så får det bli av nästa sommar. antagligen.

helena kommer till stan idag. vi ska ses :) men jag vet inte vad vi ska göra.
skulle va kul att ta en öl/cider nånstans. vi får se.


Pit Bull sång

han har gjort en as mysig sång om pit bulls :) måste höras! <3


Gammal dikt ♥

Ibland räcker orden helt enkelt inte till
Hur mycket man än formulerar
Bokstaverar
Substiterar
Så går det bara inte.

Det är svårt att förklara för någon
Hur mycket man saknar
Älskar
Behöver
Och man förlorar fotfästet varje gång man försöker.

Det är sant (...)
Snart finns det inga tårar kvar
Så många nätter som jag tänkt på dig
Alla
sekunder
Minuter
Timmar

Av nålstick i hjärtat.

Nån dag ska allt bli som förut
Även om det tar tid
Och sen ska jag släppa dig fri
Och låta dig flyga
Precis som alla andra.

Hela jag töms på luft
Och jag liksom kippar efter andan
Men (...)
Jag ger aldrig upp dig
För jag vill vara med dig tills solen
Ramlar ner från himlen
Och det vet du.




Gav den till Gustav en gång.




 


Träffade

min emmis igår för första gången sen mars :| :D det var jätte roligt och jätte mysigt. vi satt med några på brända och mös en stund :) <3 vi kanske ska på heartbreak på lördag :)

i helgen var man playboy bunny ;) öron, svans, muddar, nätstrumpbyxor, fluga och ett svart linne. gissa om vi fick hela uppmärksamheten på heartbreak och berggrenska ;) det var kul. ska lägga upp nån bild här snart om jag får tag på en.

i tisdags promenerade jag till thererse och var med henne hela dagen :) kommer bli fler sånna promenader, riktigt skönt :)

har köpt ett par jätte fina mjukisbyxor :) dom är lila och sjukt sköna! och så har jag köpt ett par klackar igen också :P kunde inte motstå dom! <3 ska ha dom på lördag om det blir utgång.




Engstaff

ska jag ha en staff sen så blir det en engstaff <3 Billy ska den heta :)
om inte jag skaffar en med en pojkvän, då bestämmer vi tillsammans självklart.


bild från google


Träning amstaff


Springpole




Flirtpole


Hihi

vem är det här då :P


http://www.blogtown.se/blog.php?date=2008-12&id=bamiidas

jag har bestämt mig nu, jag ska skaffa en amstaff sen när jag fått körkortet :D

Helg

har precis beställt 2 par gardiner :D I SKINNIMITATION!!!!!! <3 så jävla hett!

idag blir det lugnt med ida, hon hämtar mig snart. och imon blir det också lugnt, "crusing" i hedesunda :P haha

jobbar på plocken igen idag och nästa vecka sen vet jag inge mer.

körde till uppsala i helgen ;) det gick fint. körde på skolan igår, fick beröm IGEN ;) im so fucking awesome!! vi körde i stan och jag va så duktig att jag kanske får godkänt redan nästa gång! :O sen blir det väl landskörning och sist motorväg :) YES! SNART HAR JAG MITT KÖRKORT!!!!!!!!!!

underkläderna från nelly sitter perfekt by the way ;)



jag hatar dig ditt svin...


I dont need a man


Den ständiga saknaden

läser den här tjejens blogg igen, läser gamla inlägg från 2007 när dom hade en amstaff (lika färger som bonzo) och alla bekymmer dom hade med honom. men han var ju bara valp lillen.
hon skriver om att han kissar och bajsar inne, tuggar sönder hennes skor och är allmänt jobbig.
jag kommer ihåg tiden med bonzo, hur jag fick springa ut med honom dag som natt, upp och ner för alla trappor för att han var kissis och bajsis. men det gjorde jag så gärna <3 jag gjorde han rumsren och tog hand om honom varenda dag när gustav jobba. bästa tiden i mitt liv.
jag kommer också ihåg att han då och då tugga på mina skor/saker, visst det var inte så kul men jag skulle kunna offra min halva arm nu om han bara kunde göra så igen :'(!
jag kommer ihåg hur han alltid låg på min sida av sängen och tog upp mer än halva halvan så jag aldrig fick ligga med utsträckta ben och jag var så less på det iblann, men kunde ändå aldrig slänga ner honom på golvet, inte med dom ögonen <3 jag skulle kunna ge mitt högra ben för att få fajtas med honom om min sänghalva igen!
och jag kommer ihåg hur han alltid skulle ligga eller sitta i ens knä <3 kommer ihåg speciellt en dag nu i våras (mars/april) när jag satt ute på balkongen med honom och ozzy och solade innan jag skulle till jobbet. då kommer älsklingen och ställer sig upp, lägger framtassarna på mina ben och tittar på mig och vill komma upp. så jag tar upp honom och så sätter han sig på mina knän och lägger armarna runt min hals <3 så där satt vi i solen, kramandes, länge innan jag skulle iväg. (bilden nedanför är från den dagen)



kommer ihåg hur han hatade trä katten i hallen också :P lilla gubben! tog jag fram den framför honom så började han skälla och morra :P ställde jag den vid dörren till sovrummet/köket/vardagsrummet gick han inte förbi den haha!
kommer ihåg hur han hatade dammsugaren också, varenda gång jag skulle dammsuga skällde han på den och stängde av den :P han visste precis hur han skulle göra för att få tyst på den! vet inte hur många ggr jag fick gå tillbaka för att sätta på den igen efter han hade vart där :P jag har det inspelat! ska lägga upp den här snart! han var rolig och bjöd på många överraskningar han... min bonzobäbis <3 älskade hund. för han var faktiskt min hund också :( :(
saknar hans lukt och hans fisar, saknar hans kramar och gos i sängen :'(

usch, jag längtar verkligen tills den dagen jag kan skaffa en egen staff! tänker på det varje dag, tänker på bonzo varje dag <3 det kommer inte vara en bonzo men jag kommer älska den lika mycket ändå! <3
 
 


Seg

Dead by april var grymt bra måste jag säga :) kul att fått sett dom :) fick autografer över hela klänningen :P den ska sparas! dom är ju så grymt snygga! GE MIG liksom!
nu ska jag lägga mig igen, har as ont i huvudet.

dom här är förresten mina nu :) ljusrosa. har jag något att sova i! överdelen alltså :P skulle bli grymt äckligt om jag sov i samma trosa varenda natt :P haha!

Bella Set SEK 138, Wonderland - NELLY.COM


jag längtar tills jag kan skaffa en egen staff, med nån som älskar mig.


Not good enough


I tried to be all that you need
tried not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough




Im so fucking awesome!

sov i stugan inatt och helt själv i gustavs och min lill stuga, det var mysigt men sorgligt :(

igår gick det bra på linan, första dagen som jag är helt själv utan nån som hjälpte mig. hittills idag har det också gått bra :) im so fucking awesome! hoppas det flyter på såhär hela veckan! vi kanske får sluta tidigare imon eller vi kanske inte behöver komma alls för det är så lite att göra :D härligt !!
då blir det Dead By April och öl på slick med malin ;D ohyes !

när jag slutar ska jag ringa malin och fråga om vi kan gå och äta max :) är så mysigt att göra det när man jobbar eftermiddag sen gå hem i sommarnatten :P haha va löjligt det lät ! men det är mys...
sen duscha och lägga sig.... själv.... i en dubbelsäng... önskar man hade nån att ligga och tjöta och kramas med innan man somnar :(:/ jag får ta och skaffa mig en pojk nångång! det här går inte.

bilderna från peace and love kommer sen när jag orkar lägga upp dom.





Ozzy ♥

saknar min älskling :( de va lääängesen nu som jag fick va med honom en hel dag! jag jobbar hela tiden och han är ute i stugan med mamma, sen när jag slutar kan jag inte ta mig ut dit på nå sätt.
och nu får jag inte träffa honom på 3 och en halv dag :(! och sen är det jobb på måndag igen.

snart ska jag sova, har hållit igång sen 6 imorse nu. jobbat, köpet alkohol, tält, solstolar osv och har nyfärgat hår :) nu sitter jag och myser i gustavs gråa mjukisbyxor, yes dom är här och nu är dom mina :)
har skit ont i ryggen, skulle va skönt att bli masserad och sen kittlad... de va också jääätte längesen! de brukade gustav göra på mig ofta.



aja. godnatt. imon startar man dagen med en öl :)


RSS 2.0