Jun. 28, 2013



MUMS! det här med lite bär sen är det klarrrt!!

sitter o väntar på att köra, uuuh har ingen lust alls med det!

suuuuck


jag skiter i det här och hoppar av!!!!

less

uuuh skulle kunna skriva hur mycket jävla skit som helst nu för jag blev så jävla less o bitter men det kmr jag inte göra.

borde fan ta bort badoo, killarna där är ju cp. svarar man inte om man läst eller inte ens går in o läser söker dom upp en på facebook o tror tydligen att man svara där ist när dom torterar en med mejl! (den är btw borta nu)
fattar man inte att när nån inte svarar så lägger man NER!
o inga snygga finns det heller (eller så är det jag som är kräsen) MEN hittar man nån, mot alla odds, så är man fan för ful för den karln ist.

aja! bort ska den!


Jun. 26, 2013

åh! det finns inge bättre än att efter en skoldag eller jobbdag få komma hem, lägga sig i en varm säng, slö titta på tv och somna en stund <3
har varit så jävla trött och frussen idag att jag hade gjort nästan vad som helst för att fått legat kvar i sängen imorse och lyssnat på regnet!
sitter just nu med höstjacka i klassrummet för det är svinkallt och ögonlocken känns som bly!! usch jobbig dag!

massage

jag behöver massage!! och bli kittlad på ryggen!
vet inte vad som hänt men ryggen har blivit sämre och det gör ont bara jag går en liten sträcka.
tänk o få massage o bli kittlad varje kväll innan man somna? ååååhh den människan skulle bli min för evigt!! <3

yes!!

jag gick!!!! skjuta ma fan va varmt det är! måste va minst 100+!!
skulle inte säga nej till en iskall cola! eller jo

barnvakt

barnvakt. får se om man får nån sömn inatt, hon vakna nu!
har en känsla av att jag kommer va rätt grinig imon.



dag ett

idag har jag bara ätit mat och inge choklad/cola/glass och det känns helt okej.
gick dock inte till skolan för jag hade massa tung böcker hemma och orkade inte bära dom.. jaja :P! ska försöka gå imon. kill meeee!!!
jag brukar inte vara såhär lat faktiskt, det går i perioder. ibland får jag nå ryck och kan gå pw en timme 5 dagar i veckan! och sen lägger jag av ett tag och så går det sådär... upp o ner.

aja, blev jävligt sugen på en lyx milkshake från max tidigare idag när brodd och nathalie hade köpt en varsinn på rasten men jag stod emot! har fan inte råd heller.
längtar till fredag då jag får dricka min burk cola som står i kylen o frestas! :D

suck

nej nu ska jag fan gå ner i vikt! ska börja med små förändringar, som att sluta med socker på veckorna och fan GÅ till skolan! det är inte långt bort, tar max 10 min! jag är så jävla lat. gick ju jämt förut när jag jobbade där på ericsson, men då hade man ju inget körkort heller. så vi börjar med det sen blir det fler regler. sitter just nu och avnjuter min sista burk cola för nästa gång blir på fredag :O
 
 

glad midsommar

har varit en helt okej midsommar men nu vill jag hem till soffan och tvn! här är det molnigt och säkert 100 minus!
pix bjöd hem mig till henne på öl men vet inte om jag orkar eller har lust, var barnvakt åt thean inatt så det blev inte mkt sömn.
vägde mig för några dagar sen och insåg att jag lä gå ner minst 10 pannor, kul! hur fan ska jag lyckas med det? :( uh känner mig fet, blek och ful.
aja....

Jun. 20, 2013









flytta

börjat flytta in idag. trivs fint i mitt nya rum :) fått dit en spegel, lite ljus och mina skinn gardiner ;D imon kommer tvn o sängen och mer ljus på väggarna sen.är det klarrt :) har en skit fin lampa som vi tänkte ha i hallen men det kanske blir i idas rum ist. lyser i turkost :) hittade en gammal bild på mig när jag var runt 16-17 också :P med min naturliga hårfärg :P haha sött!

tankar

på g hem. det gick väl bra det här.

har tänkt på det här med utbildningen, det är nog många som tror att jag gör det här enbart för att imponera på folk men så är inte fallet! jag gör det här först och främst för att jag älskar att köra och jobba med det känns skit kul och något jag vill göra i framtiden!

det har funnits många ggr då jag velat sluta av diverse anledningar och en av dom är för att det känns som att det faktiskt är ett mansyrke och inget för kvinnor. man måste faktiskt vara rätt stark och ha skinn på näsan och ibland har jag känt mig som den minsta på jorden, men jag tänker inte ge upp! för jag känner att klarar jag det här då klarar jag fan nästan vad som hälst! det är en utmaning och den enda jag försöker imponera på är mig själv! den dagen jag har mitt CE (om den dagen nu kommer ;P..) då kommer jag känna mig så jävla bra och inget och ingen kommer stoppa mig!

jag behöver det här också för att stärka mitt självförtroende och självkänsla. den har varit i botten för länge nu och jag är trött på att inte ha jobb och känna mig värdelös! nu jävlar är det min tur att få må bra och känna mig duktig och stolt över mig själv för en gångs skull!

ja

halkbana imon. kanske flytta i helgen :) vill gå på bio! skräck!
haft körkort i två år imon :)
prövotid slut, tackarrrr!

ibland är det jobbigt :(






ozzyboy

gotland 2009?
 
på g till norge 2007 :) ozzy ett år
 
ozzy typ ett halvår? jag 18
norge :)
 
 
 

thean




C teori



GODKÄND :D andra gången gillt!
baaaaaam!!!


ohyes...

kan ju tolkas på två sätt.1. att man inte är tillgänglig för förhållande eller dejting.2. att man inte ligger runt bara för att man kan. visst, det är ju upp till var och en till vem och hur ofta man bräsar på bena för. men ligga runt är ofräscht och faktiskt rätt så tråkigt enligt mig. då väntar jag hellre på en kille jag betyder nåt för än att bli ett jävla kvart i tre ligg som sen slängs ut med en svidande könssjukdom och ångest! USCH!!

ADR kort



weeeeiii :D
synd bara att man fick sitt gamla.kort på som man har på körkortet. det nya man tog sist blev ju bättre. aja. kul att ha ett kort nu iaf :)



älskade fosterland



JA JAG VILL LEVA JAG VILL DÖ I NOOOORDEEEN!!

#sverige #älskadefosterland #gulochblå #sweden #forever #awesome #stoltsvensk


lgh



konstig känsla o va tillbaka och kunna titta in i gamla köket och sovrummet där g o jag bodde.
jag är glad att den tiden är förbi och det här kmr bli mkt bättre :)
sandå håller redan på att tapetsera så nästa vecka kanske vi kan börja flytta in :)
blir lite extra mysigt när ida åker bort till kungsgårn ibland å för då får jag hela lägenheten för mig själv :D :P
men hon får inte åka dit för ofta! tycker inte om att va ensam för länge och thean vill bo i stor stan med moster och inte i buschen ;P

Jun. 02, 2013


skön natt låt. nostalgi.
staind - epiphany <3


också


millencolin e20 norr!



nostalgi


all american reject - move along
all american reject - gives you hell
neverstore - LYD
neverstore - on your side
neverstore - so much of not enough
yellowcard - only one
yellowcard - holly wood dies
yellowcard - empty apartment
three days grace - animal i have become
three days grace - never too late
billy talent - red flag
billy talent - fallen leaves
billy talent - try honesty
billy talent - cut the curtains

<3

RSS 2.0