FUCK


nu har gustav gjort fel hela dagen! han köper fel cider, han köper fel cream cheese och han krymper mina kläder till xxs :@ jag vet att han inte gör det med flit men jag blir arg ändå! JÄVLA FITT HELVETES JÄVLA PUNG SKIT!!!!!
hela dagen är förstörd.

nu ska jag sminka mig sen ska vi åka till therese.
gott nytt år. hej då.



AVATAR !


det är GARANTERAT den BÄSTA filmen jag NÅGONSIN sett! <3
jag vill se den igen! och igen och igen och igen och igen! jag älskar den! <3
ni MÅSTE se den!!!!!
jaja, idag följde jag men mamma o pappa till uppsala. fick en klänning, ett linne och leggings :D längtar till sommaren då jag kan använda klänningen :D den är sjukt söt!

vet fortfarande inte vad som händer på nyår. vill på fest. vi får se hur det blir.
ska fråga malin igen om hon vill festa. men jag kan sätta 5000 spänn på att hon antingen säger "har redan planerat med mamma o pappa att jag och poppe ska dit och äta och fira" eller "jag och poppe ska bara va hemma".
jag berättar sen vad hon svarar ;)

igår var jag med eme på stan. fick en fin tröja av henne som julklapp <3 vi ska ses snart igen, vet inte när bara.

nu ska jag lägga mig ner o försöka titta på andra sidan häcken, om inte min fetmage blockerar synfältet :P är proppmätt! hatar att vara såhär mätt!
nu skulle de va gott med cola...







Katatonia


Kan inte sova


har blivit så dålig på att sova nu för tiden. men trött är jag. kan tex somna 12 på natten och vakna 3, vara pigg och inte kunna somna förns 9 på morgonen igen och vaknar 12, 1. är vaken hela dagen sen kanske somna 3 på natten igen och vakna 8 och så håller de på så. kommer inte ihåg senast jag sov en hel natt. känner mig ofta konstig i huvudet, illamående... ja vad är inte fel på mig? har väl en hjärntumör eller något.
somna 11 ikväll och vakna 1 och sen dess har jag varit vaken. ska försöka sova igen nu, får se hur det går.

imon ska vi kanske köpa julklappar.



Åh vill ha !



hittat kläder hos nelly igen! tröjan verkar sååå mysig (och billig!)! så är det nån som vill ge mig den (och leggingsen :P) så får ni gärna göra det :D har länge velat ha leopard leggings och en stor kofta! lägger väl till dom här på önskelistan också :P


Sarah Knit Pullover SEK 139, Only - NELLY.COM
139:-

 

Latta Leggins SEK 199, Ichi - NELLY.COM
199 :-


Fetmage


hatar när magen ska blåsa upp såhär, jag känner mig som ett hus!
nu har jag iaf bestämt mig för att börja "träna". de finns mycket man kan göra, tex ligga på sidan och höja ena benet upp och ner några ggr och så lika med det andra (ida har lärt mig :P). sen kan man göra sit ups och armhävningar osv. det är gratis och det går att göra hemma! och jag som har så mycket tid "över". sen kan man ju sätta på en bra, hurtig låt som man kan dansa till, kanske när man städar? :P haha
och så fort jag får en laddare ska jag fixa musik till mp3n och börja gå ut och gå! det är mysigt och skönt.
nu jävlar ska jag lova mig själv det här!

imon ska jag va med helena. vi ska ut och gå har jag bestämt.
men nu ska jag sova. gnatt.


2pac changes


åh den här låten är mysig. den får mig att tänka på när jag följde med eme och gittan till fjällen och åkte skidor. fyfan va dålig jag var men det var jätte kul :) tror jag var 14.
och vi hade en jätte mysig stuga. men värre var det med toan och duschen, de kröp tvestjärtar överallt där inne så varenda gång vi skulle göra nr 2 fick gittan köras oss nånstans där de fanns en normal toa utan djur i :P
vi mös på rummet med musik, gick på after ski flera ggr med live band och ragga på killar :P haha vi fick med oss några nr hem kommer jag ihåg. eme blev "tillsammans" med en och jag en haha. men den kontakten höll inte länge, vi slutade säkert snacka på msn och sms efter bara två tre veckor :P men kul och spännande var det.
aja, det var hur mysigt som helst iaf! skulle gärna göra om det.


Mysig promenad


har snöat sen igår kväll nu :) skit mysigt! så det har kommit säkert en 20-30 cm?
haha det första ozzy gör imorse när vi gick ut var att dyka raknt ner i det och försvinna :D det var inte meningen, han skulle gå ner från "stenplattan" vid utgången här nere och den är några cm. så han måste ha trott att marken var i den höjden för han promenera ut bara och försvann ner :P hihi <3
knäppte några bilder igår iaf och dom blev jätte mysiga :) synd bara att jag inte kunde få dom små o titta in i kameran bara :/

 










suck


jag vill göra något nytt. jag vill flytta härifrån. så less på gävle och de finns inga jobb. nu har ju ericsson stängt ner :( det var min ända och största chans till jobb också! livet ser mörkt ut.
jag vill åka till fjällen, till en mysig stuga i en eller två veckor. jag vill åka skidor och jag vill lära mig åka snowboard!
jag vill åka till thailand. och stanna där i 1-2 månader. men inte lämna ozzy här. han trycker jag isf ner i resväskan. fyfan va skönt om man kunde åka dit och bada och shoppa hela dagarna...

men ist ligger jag här. utan pengar utan jobb utan körkort och utan liv. bara o gilla läget. det kan ju inte bli värre iaf. om jag inte får cancer och pinas tills döds.



Lingon


har så jävla ont och alvedon helvetet hjälper inte speciellt mycket. hatar den här jävla veckan! skulle egentligen ha gått till um i förra torsdagen för o skaffa p piller igen men då var det stängt. sen hade jag ju inte pengar heller :/ så det är bara o glömma.
men fyfan va skönt de va när jag hade dom tidigare! ingen mens och kände inga "biverkningar" :) dom var toppen! förstår inte varför jag sluta! kan man få skiten o förrsvinna så gör man ju självklart det. jag ska börja igen så snart jag har pengar för såhär orkar jag inte gå omrking varje månad.

nu ska jag titta på tv och dricka min varma choklad. kom precis in från promenad med hundarna.
och det snöar :D fyfan va mysigt! hade sån lust o gå en lång promenad men magen vela inte :( jag hoppas det snöar vid 10-11 också, då kan gustav följa med på en längre runda han med :)
det gjorde vi igårkväll och det var så mysigt.

imon fyller ida 20 år! fyfan va gammal hon börjar bli! ;P GRATTIS!!

nu är du ingen tonåring längre, nu är du vuxen och allvaret börjar på riktigt!

 

 


Chihuahua


det måste utan tvekan vara den absolut sötaste och grymmaste hunden som finns! jag kommer alltid ha en chi, det går inte att leva utan dom <3 så tuffa och stora i en så små kroppar, det går inte att inte älska dom <3
jag längtar tills jag kan köpa en till, och eventuellt starta kennel :) !


Julklappslista


okej! det här är den sista, den enda och den aktuella julklappslistan jag gör!

1. jag behöver (verkligen behöver) en laddare till min mp3. jag dör snart, har varit utan den sen september :( kan ju inte gå nånstans!
2. dom 3 tröjorna från gina som jag skrev sist om :)
3. EN JUICEPRESS :D fyfan va gott o kunna göra sina egna juicer! har läääänge velat ha en sån. då kan man göra färskpressad apelsinjuice och morotsjuice :D fyfan va gott!

sen vill jag inte ha mer. eller ah, jag vill ha mycket men resten kan jag skita i just nu.
NU ska jag sova :P gnatt!


Nyår !


snart är det nyår :D och jag har inte längtat såhär mycket till ett nyår/nytt år tidigare! det var isf längesen.
jag kommer va med gustav men vad vi kommer göra då vet vi inte än, men det lutar åt fest :D så jag hoppas på det. men det är inte därför jag längtar så mycket, utan jag kommer fira in 2010 som en början på mitt nya liv och glömma helvetes året 2009! det blir ett nytt år med nya möjligheter! glöm det som varit och kämpa på framåt! 
jag ska ha jobb så fort som möjligt och ett körkort innan årets slut! 2010 ska bli ett bra år!
jag hoppas jag kan hålla det nu :P är så dålig på att hålla det jag lovar. jag skjuter alltid upp saker. men jag ska försöka ändra det nu! :P

imon ska jag städa, som fan! nu jävlar ska det bli rent här! sen ska jag och gustav åka ut till valbo för o köpa julklappar och födelsedagspresent (jävla långt ord, skrev om det 5 ggr :P) vi får se hur mycket jag kan köpa för mina ynka 300 :/

men nu ska jag fortsätta kolla på grannfejden, sen sova. godnatt!
PS. är det nån som vill ge mig den där snygga, leopard tröjan från gina som julklapp så får ni gärna göra det :P skulle bli glad för den blå också :P och den svarta. allihop. men mest leopard tröjan :P




äh, orka


nästan hela fam var på julbord idag, det var jätte mysigt och gott :)
innan julbordet ringde helena o sa att hon inte skulle åka till västerås för hon missat tåget o hitta ingen som kunde skjussa så då fråga hon om jag vela komma till henne efteråt o dricka. jag sa ja och hon skulle köpa med sig dricka från systemet. när vi sen skulle hem fick jag ett sms där det stog att hon var påväg till västerås ändå och att jag inte skulle skynda mig. JAHA? jag som trodde vi hade bestämt o dricka? o sen bara skiter hon i mig för hon fixa en bil o kunde åka ner. snällt...
men jag är väl inte lika viktig. mig kan man ringa när inte killen kan. jag är plan B. en jävla extra kompis som man kan strunta i om killen plötsligt finns tillgänglig.

aja. glöm de nu. har precis kommit ut ur duschen och ska äntligen få sova snart :)
gustav är ute. han skulle ta en öl med tomas. en?
och krogen skulle dom inte gå på. men vilken pub har öppet nu?
aja, skitsamma. godnatt.






Borträknad igen


 skriver sen när jag lugnat ner mig




Sommar!

jag vill ha sommar NU! jag vill bada och åka båt, sola och festa. ljusa sommarnätter.
sknar alla gången eme och jag festa på hennes balkong <3 det var så mysigt! nu kommer vi inte kunna göra det nåmer för hon har flyttat till ett boende. vi får väl hitta nån annan balkong nästa sommar :P men det är fortfarande inte samma sak :( aja...
i början av sommarn hade man pengar också, runt 20-25.000 sparat. vart har dom tagit vägen?! jag har ju knappast supit bort allt på 3 månader! usch orkar inte tänka på det. mycket gick ju till gotland och kreta och massa grejor där osv. jag har LOVAT mig själv att aldrig "shoppa" upp mitt sparande så igen! jävla fitta!!
visst har man haft en sjukt mysig och rolig sommar <3 men det har inte riktigt varit värt det. nu har jag INTE ETT JÄVLA SKIT kvar! inte en jävla kronjävel. fyfaan :( usch va deppig jag blev nu.

men det är bara o glömma och börja om. JAG SKA SKAFFA ETT JOBB och jag ska SPARA!!! och jag ska ha ett KÖRKORT. det är prio ett nu. och fixar jag inte ett körkort under nästa år (2010) kommer jag hamna på psyk... hehehe okej, kanske inte :P men jag kommer bli grymt jävla besviken på mig själv iaf. för vad har jag uppnått det här jävla året?! INGENTING. bra nina! är du nöjd med dig själv?

såhär bitter har jag nog aldrig varit i hela mitt liv. usch va ALLT är skit! skit skit skit skit skit skit skit.

jävla skit att allt ska vara skit.

 

ja, är man negativ mot allt kan inget bli sämre.


*asg* gubben i gul tröja äger ju :'D


Sjuk jävla dröm!!

usch :/ vaknade av att jag storbölade för det första.
kommer inte ihåg så mycket men jag hade tydligen dödat gustav och sen begravt honom här utanför.
det började med att jag kom hem, nån skjussa mig till porten sen kom emily (en jag gick på livsmedel med) och vi började snacka. sen ringde de i min mobil och en kille frågade om jag var intresserad av jobb och självklart sa jag ja. emily sa grattis och jag fortsatte in i porten. där inne var plötsligt bonzo och ozzy med (dom är med i varje dröm nu för tiden och varje gång rymmer dom och jag blir orolig). bonzo springer upp medans ozzy springer ner i källaren, sen ser jag hur en betong dörr börjar stöngas och jag förstår då att han kommer bli instängd och aldrig mer komma tillbaka så jag springer efter och får tag i honom. sen stängs dörren och jag kommer inte ihåg mer.
nu kommer vi till gustav :( jag kommer ut av nån anledning och ska öppna ytterdörren till lgh. när jag öppnat dörren är lgh stökig och det ör en massa jordspår i hela lgh. jag går runt och börjar "minnas" vad jag gjort (som om jag precis kommit ut ur psyket och börjat fatta vad som hänt, skit äckligt) och gustav är med mig bakom. jag börjar gråta och sätter mig i sängen. allt ser ut som i verkligheten här hemma, det är därför det var sånt äcklig verklighteskänsla osv. jag tittar upp på gustav och säger "du är död gustav", "ja" säger han. "men du skjussade ju mig hit, vem var det som skjussa mig hit då?" säger jag, "det var mamma" säger han och så börjar jag storböla. "varför är du här med mig, varför är du så snäll efter det jag gjort mot dig?" frågar jag, "men du är sjuk nina, du gjorde de inte av egen vilja, jag förlåter dig". "vad har jag gjort?! har JAG gjort det här?! mot dig!? varför?" frågar jag. men då var han borta. jag kommer ihåg hur jag gråter och går runt i lgh och tänker att här kan jag inte fortsätta bo, för många minnen, och jag måste sälja allt, varför är jag inte i fängelset? varför gjorde jag såhär? mot världens bästa och underbaraste person?! det kan inte vara jag, de måste vara nån annan. jag vill inte leva mer, hur ska jag kunna leva med det här på mitt samvete? hur ska jag kunna leva utan gustav? osv
sen hittar jag en massa bilder på oss, från gotland osv.

sen vaknar jag och storbölar :/ usch fyfan att man ens kan och får drömma såhär?!
värsta jag varit med om. och att det var i den här lghn också, med samma möbler och inredning. det gör drömmen sjukt verklig. jag vaknade och var tvungen att lägga mig nära gustav. usch.


nu måste jag fortsätta sova. imon vet jag inte vad som händer.

sen är det fredag och helg :D

 

 


Funny fat guy

HAHAHAHAH jag och helena hitta den här igår :'D jag höll på att skratta ihjäl mig :'D
roligaste på länge, tjockisen håller på att ramla ur HAHAHAHA!!


Quiz svar

HAHAHA gjorde några quiz på facebook och svaren var läskiga :P
så läskiga att jag inte vela lägga upp dom där, utan lägger in dom här ist så bara ni får veta ;P annars hade väl halva vännerlistan flytt :P







Nyår!?

börjar få lite smått panik över vad jag/vi ska göra på nyår. inget är bestämt och bestämmer man inte nu så hinner alla andra folk bestämma saker och då kan man inte bestämma med dom :P
jag vill iaf festa! frågade malin igår om hon vela festa med mig (bara mig) för en gångs skull men då fick jag svar att hon låg på sjukhuset och kanske hade blindtarmen så henne kan jag räkna bort direkt. 
förra året var det lugnt, ida, annica, gustav och jag var i stugan och käkade och sköt raketer. det blir väl säkert samma sak i år med eftersom vi inte bestämt något än....  och helena ska vara med danne som vanligt och eme mår inte så bra just nu så hon ska inte festa. och hon ska förresten också vara med sin nya tjej. det skulle vara mysigt o få vara med henne på nyår, har inte träffat henne sen september tror jag :/
kanske kan tjata på helena o "skippa" pojkvännen EN GÅNG (allt jag begär) o vara med mig ist? som en kompensation för alla helger och veckor hon varit hos honom nu i ett halvår. får se hur det går, men tror inte hon går med på det.

känns så tråkigt att pojkvännerna alltid ska komma i första hand, eller det känns iaf så :( och att man bara duger och hör av sig när pojkvännen inte är tillgänglig... visst förstår jag folk som precis blivit tillsammans att man vill vara med den personen mycket och alltid, men efter tex 3 år behöver man inte sitta ihop varje minut som går. och även om killen är hemma och är "tillgänglig" så kan man vara med en kompis och låta han vara några timmar. han försvinner inte?!

visst har det funnits tillfällen som jag har sagt nej när nån frågat om jag velat hitta på nåt, men det tycker inte jag att man kan ta som ett försvar när en kompis säger att hon känner sig som en extrakompis. eller?

aja, nu blev det här ett gnälligt inlägg igen. imon ska jag ut till valbo med syster T.
och på torsdag borde jag gå till arbetsförmedlingen och bombhota dom jävlarna för o gå hjälp! klarar inte av att gå hemma mer. dom bara lallar runt där och säger åt männikor att dom måste söka jobb och vad för jobb, vafan det är väl inte nåt jävla dagis dom driver!? vi fattar väl fan själv att vi måste söka jobb!!
och inte en jävla hjälp med praktik, pengar eller kurser ger dom, så man har nåt o göra på dagarna, något att gå till, något att kliva upp till. nej, utan jag fick gå till soc om jag vela leva ett värdigt liv, tack och hej typ, lycka till, själv har man jobb så jag skiter i dig känns det som!
jävla idioter, jag skulle kunna peppra varenda en av er. (ironi)


Lördagsmys

fick en hel ask med punschrullar av gustav idag ♥ så jag sitter o käkar det nu, lyssnar på kent, har tänt ljus och smörjer in mig med body buttern :P lite mys sådär i min ensamhet.
kom precis ut från badet..... ni antecknar eller hur?

ska ladda ner nån film nu tror jag. blir nog bolt för jag har inte sett den. gustav kommer väl inte hem förns 2-3 inatt för han skulle till krogen. jävla lyllo.





Julklapp

mamma o jag har varit nere på stan, kom hem nyss. fick en skitfin "klänning" med dragkedja som tidig julklapp :) tack mamma!

så vad ska man göra nu då? malin kan inte göra nå och helena har inte svarat på mitt sms om o hitta på nåt, men det förstog jag ju. är killen ledig skiter man i alla andra, så brukar de ju vara. så jävla less!
ska väl dra mig hemåt snart. ladda ner nån film? glo in i väggen.

ha en bra lördagkväll. eller nåt.


Noll


en favorit ♥


Fredag

sitter med färg i håret :) sköööönt! så snart ser man normal ut och kan vistas bland folk igen.
imon kanske mamma o jag ska gå på stan :) sen på kvällen hoppas jag att jag får vara med helena och danne. DOM ÄR I STAN! har inte hänt sen typ över ett halvår!?
annars sitter jag väl hemma ensam eller nåt. om jag inte ringer malin. gustav ska ju på firma fest.
åh :( jag vill också ut. eller iaf dricka. ska fråga helena om hon vill det imon!
ska höra av mig till em också, inte träffat henne sen september eller nåt :(:/ måste höra hur hon mår och vart hon är.
nä nu ska jag väl skölja ur....


Nyår ?

vad ska man göra då?
jag vill till en fjällstuga nånstans, men det är ju svindyrt vid nyår, men nån billig måste man kunna få tag i? skulle vilja åka dit med en massa pers och dricka, åka skoter och ha det mys :) fan va kul!
om det skulle hända så kanske tomas och hans nya tjej följer med och kanske helena o hennes kille, sen vet vi inga fler. men eftersom vi är så jävla sent ute så blir de säkert inget >.<!
så vad ska man göra då? ja, de blir väl stugan då i vanlig ordning. gustav och jag. om inte han ska festa.
jag hade kunnat festa men det är ju ingen jävel som vill! alla är ju så jävla kär och kan absolut inte kapa sig från pojkvännen >.< suck! är så jävla less på såntdär!

JAG LOVAR, när jag (om jag) blir dökär i nån jävel nån gång sen ska ni fan få smaka på er egen medicin! och jag ska va så jävla kär o lycklig och bara prata om honom och hur underbart vi har och hur kär jag är och hur bra vi passar ihop, att vi aldrig bråkar och att allt är så jävla perfekt hela tiden!!
hmmff! skit ner er säger jag, i vartenda förhållande finns det ett helvete! ni kommer bråka och avsky varann EN DAG va så säker! kanske inte imon eller om ett år men för eller senare kommer alltid ALLA förhållanden gå utför! det är få unnade som haft ett skitbra förhållande ända till slutet (av livet).
"njut av första året, sen går det utför!" brukar jag säga.

jaja, imon ska jag ner på stan med helena (helan). sen måste jag sy in ett par byxor, just nu kan jag dra upp dom till armhålorna! och så ska jag sola :D som jag inte gjort på..... ett år? det är bra det :D!
men nu ska jag äntligen bli brun och fräsch :) åtminstonde till nyår, sen blir jag white trash igen.



eller så ser man ut som henne.


Jag vill...

...ha sommar nu! :(
varma, ljusa sommarnätter! kompisar, alkohol, krogen, gå hem i soluppgången, eller kanske till nån efterfest, lagomt full, barfota, trevligt sällskap. fyfan va mys! grilla, sola, bada, åka båt.
det finns inget bättre än sommaren! GE MIG SOMMAR!!!!!!!!



den här sommren SKA vi ha fest på rullsand! grilla, dricka, bada och ha skit mys! JAG HAR BESTÄMT DET NU!
och det ska inte bara vara en gång heller, utan flera ggr! så less på att det aldrig blir av!
men nu SKA det bli av!
och alla får komma :D fan va kul om halva gävle kom :P:D typ. nä men jag ska verkligen styra upp det här nu.
kommer ihåg i maj, jag o helena hade festat o sen träffat en som hon kände som körde bil o vi ville med och vi åkte ut 6 pers mitt i natten och bara la oss på sanden och hade skit mys. några bada (fan va kallt :P) och vi andra bara snacka o så, men ändå va de fan den mest mysigaste stunden det här året! tänk när man har musik och dricka där då!
jag och eme följde med niklas och några han kände en gång, var flera år sen, kanske vid 04 eller 05. och fyfan va mys vi hade :D musik, trevligt folk, grilla och hade oss :D
SÅ NU SKA DET BLI AV!!!! flera ggr! Sommaren 2010 Rullsand här kommer vi!!! :D


kent <3

stackars dom som inte inte tycker om kent.
det är och kommer alltid va den mest speciella musiken för mig och jag kommer aldrig sluta lyssna på dom. har så mycket minnen med dom, både bra och dåliga.
alla deras låtar och album är bra men dom album som står mig närmast hjärtat är fan Hagnesta Hill, Vapen & Ammunition och Isola <3 inget slår dom! deras första album Kent och Verkligen har jag många minnen till från sthlm med älsklings ems <3 gud va vi spela dom skivorna om och om igen, även på nätterna!
sen har jag mycket minnen från sthlm med Hagnesta Hill och Vapen & Ammunition också, men mest från emes lantställe i furuvik :) vi gick med dom skivorna i bandarn inne i furuviksparken och bara mös, alla titta på oss :P
det kan låta konstigt och tråkigt men det är faktiskt dom BÄSTA minnena jag har!
men jag får inte glömma sommaren 2003 med malin heller, det är också mysfaktor gånger 1000! vi sov på dagarna och var ute och gick med olika folk hela nätterna :D vi åt i princip bara mackor, lyssnade på kent och skrev dikter haha :P gissa om jag såg blek och undernärd ut när jag börja gymnasiet :P
det kan också låta konstigt men det var en av dom BÄSTA somrarna den också! skulle gärna göra om det igen.
men det går ju inte, har så mycket ansvar och måsten nu. kan inte vara ute hela nätterna nu inte :P fyfan va hemskt egentligen :( dom somrarna kommer aldrig komma igen :( fyfan va deppig jag blev nu!
aja, det kommer komma nya minnen.

nu ska jag äta kladdkaka. jävla gustav som köpte ägg igår >_<



det här har jag varit med om :D FYFAN VA MÄKTIGT DET VAR!
fyfan vad jag rös, fyfan vad jag skrek!!! <3


"Gå & bil musik"

fan jag MÅSTE köpa en "laddare" till min mp3 snart, min "laddare/överföring av låtar grej" blev antagligen kvar på kreta! blir tokig utan den! måste ha musik tillgänglig hela tiden annars är livet värdelöst.
hur många ggr som hälst har jag fått ett "ut och gå" sug och självklart mer nu när laddaren är borta! skulle kunna gå flera mil med hundarna och med musik i öronen men jag har inte kunnat för jag har inget batteri :( så det har inte blivit av.
det finns INGET BÄTTRE än att ut och gå eller åka bil med bra musik. men ut och gå slår allt! speciellt på nätterna.

här är dom bästa låtarna man måste ha när man är ute och går!:





självklart på högsta volym!
jag ryser!

 


All i want for xmas is u

haha den här låten spela jag sönder en jul kommer jag ihåg :P måste ha varit 14 eller nåt, kommer ihåg att jag var kär i abbe då iaf. det är ju en mysig text och man blir glad av den :P




Vet inte

jag vet inte vad jag hade tänkt med det här inlägget. kan inte sova för jag är inge trött alls och för att Ozzy är dryg. han gnäller och gnyr fast han precis varit ute o har vatten och mat, och när han äntligen tillslut gett upp då börjar kattjäveln ist :@ hon skriker, mjamar, springer runt hela lgh, klöser på allt hon kommer åt och är allmänt STÖRIG hon med! men henne får man inte tag i och hon fattar inte när man säger till, så man får stå ut med eländet! 
man ska inte ha katt. iaf inte jag. katter är dryga och dumma. jätte söta, men dryga och dumma. usch! jag ska aldrig mer ha katt! men om jag skaffar det (hemska tanke) ska den bo ute!

imon är det onsdag :D det är en okej-dag. för sen är det torsdag och det är en bra-dag! för efter den kommer fredag och helgen :D men fredag är ändå den BÄSTA dagen på hela veckan! den slår lördag för på lördagen har man ångest för att söndagen snart är där. och veckan. och måndagen och tisdagen. måndagar och tisdagar borde inte finnas! dom sover jag helst bort, HATAR dom. men efter tisdag är det onsdag igen, alltså en okej-dag :):P haha märks det att jag har tråkigt?

jaja, snart är det helg och vad ska man göra då? det spelar ingen roll för mig. vill iaf ha fiskmeny någon dag, det gör helgen! och bio skulle vara mysigt o kul, fast tror inte jag/vi har råd :(... ut vill jag också, senast vi var ut var vi på slick i en halvtimme, rätt så värdelöst alltså... ut till rullsand med hundarna vill jag också, gud va mysigt :) och till uppsala vill jag med men det kan inte gustav för han ska på firmafest på lördag. och vad ska jag göra då?! :(... jag får se vad som händer.

ja jag ska väl fortsätta kolla på 2 1/2 män nu sen sova. om jag kan...


RSS 2.0