Framtiden

(varning, gnälligt inlägg!)

tänk om nåt kunde börja gå uppåt nångång ist för neråt.
tänk om jag kunde få ha lite tur ist för otur.
tänk om man kunde få jobb och körkort snart.
tänk om man kunde bli kär igen? ävom om det var i gustav...
:(

är så trött på att gå hemma, söka jobb hela jävla tiden och inte ha ett jävla öre till nånting!
varenda jävla dag är likadan! vakna, ut med hundarna några ggr, städa, ångest, göra mat, duscha, sova. läs det gånger 100 så förstår du vad jag menar... jävla skit liv!
jobb och körkort måste jag fixa själv, de gör ingen åt mig. men tänk om man kunde bli kär igen och känna den där pirriga, mysiga känslan. jag vet inte hur det är att vara kär längre... det är ju den mysigaste känslan som finns, om den är besvarad alltså.
jag är väl bortskämd eller nåt, som inte tycker att det jag har nu duger. vill ha det jag inte kan få. tror att gräset är grönare på andra sidan.


Önskar mig...


1. hårfön
2. akrylfärger, penslar och canvas tavlor att måla på!
3. blyerts faber castell pennor i olika styrkor och tjocklekar, stompfar (som man gör skuggningar av) och en eller flera block att rita i.
4. akustisk gitarr

fyfan va kul att ha riktiga grejer man kan göra något med! ist för att använda en ända tråkig blyerts på dåligt "halt" papper eller måla med dålig vattenfärg som är avsedd för barn typ.
 jag vill ha riktiga grejer att rita och måla på och med!
sen vill jag lära mig spela gitarr igen, har velat det sen jag var 14 nånstans och jag fick då låna en ett tag som jag lärade mig två låtar på och det var skit kul :D men sen.. sluta jag?
men nu vill jag ha en egen gitarr så jag kan lära mig fler låtar och bli bättre på :)

sen kommer jag inte på något mer... eller ja, jag vill ju självklart ha pengar till kläder, skor och smink men det kan man köpa när som hälst annars.
nu vill jag ist börja med ett intresse och göra nånting. jag tycker om att rita och har alltid gjort det och har länge velat börja måla med akrylfärger på sånadär tjocka tavlor. gud va kul :D!
så det vill jag verkligen ha.






Ozzy


mitt liv, mitt ljus, min luft, min värld, mitt allt.
hur skulle mitt liv se ut utan honom? han är det bästa som finns och förtjänar det bästa som finns.
jag älskar honom så otroligt mycket, jag älskar honom mer än nåt eller någon annan!
stackars dom som inte ha en Ozzy <3












chihuahua på frambenen


jag skulle inte ha skaffat nå fiskar eller katter på facbook. får så dåligt samvete när jag inte orkar går in och mata och städa åt dom :/ vet inte hur jag tar bort spelet heller. fuck.

ja vad händer i veckan då? vet inte, har en del o göra som jag MÅSTE göra. men annars är det väl som vanligt, inte ett SKIT händer.
i helgen ska jag va med malin. kanske sova där. för poppe är borta. ja...

måste lägga in den här lilla gobiten :D ozzy brukar också göra såhär när han kissar, går på frambenen. det är nåt alla chihuahuas gör av nån anledning ^^ hihi. men den här lilla sötsaken gör det flera meter :O! ska filma nån gång när ozzy också gör det om jag är snabb och har kameran med mig.
men titta på den, snacka om att markera revir ;D 




torsdag


idag har jag och malin varit ute och promenixat med hundarna i 3 timmar :) kändes bra.
imon ska jag städa och kanske gå lite på stan med helena, sen på kvällen blir det lite fest :)

och sen therese ang om förra inlägget om katrin så måste jag säga att ja, jag förstår dig. folk som inte tycker om barn kanske inte ska skaffa egna själv, så tänkte jag också förut. men bara för att hon inte tycker om barn behöver det inte betyda att hon inte kommer tycka om sin egna! jag tror hon blir en grym mamma när hon väl har ungen i famnen. inget sånthär emmel som inte säger till och bara glider utan någon uppfostring.

nu ska jag försöka sova, sov 3 timmar inatt och 2 nu på kvällen. va så jävla trött, men de skulle jag inte ha gjort för nu är jag rätt pigg :/
aja, fridens liljor!


katrin om anna anka


haha. måste bara lägga in det här. hon är så klockren. katrin for president!

"Sen undrade reportern om jag tycker att man ska göra ny säsong av Hollywoodfruar eller rättare sagt om jag vill se mer av Kajsa Anka i tvrutan. Det vill jag naturligtvis inte. "Varför inte det då?", undrade reportern och jag ska ge ett lite mer utförligt svar här.

Ankan är en grottmänniska som står för det som har varit. Det uråldriga, omoderna och det tragiska. Ankan tycker att kvinnan ska vara beroende av sin man och även underkasta sig sin man. Ankan tycker att kvinnan ska snaska på sin mans kotte varenda morgon för att han inte ska vara otrogen eller lämna henne. Ankan lever på sin man, som en äcklig parasit lever hon på sin man. Om Pappaanka lämnar ankan så är hon inte mer än en polsk liten tattarunge utan utbildning, ekonomi, hjärna, diamanter eller skyddsnät. Då kan ankan ställa sig på gatan och snaska kotte bäst hon vill för att försörja sig själv för barnen kommer pappi ta hand om. Det får mig verkligen att må illa det här. All typ av beroende gör mig illamående. Tänk att vara beroende av en annan människa... Av en man... Herregud så omodernt."


katrin zytomierska


haha hon är fan härlig hon tycker jag :D:P hon är ju gravid nu och efter att ha sett och lyssnat på hennes tankar kring det och läst i hennes blogg så känner jag igen mig så mycket i det hon känner. den dagen jag också blir gravid (när nu det kommer hända) kommer jag känna exakt samma sak, jag känner så redan nu till och med.
tanken på en bäbis i magen är äcklig, att det ska ligga något i min mage som lever på mig som en parasit gör mig äcklad och livärdd! kan inte förstå hur andra tjejer kan tycka att det är något mysigt, fantastiskt och spännande!
och sen ska vi inte tala om förlossningen. fyfan vilken smärta. inget vackert i det alls!
här kommer något roligt hon skrev, kissade nästan på mig:

"Igår kändes det bra att vara gravid i deras sällskap. När samtalsämnet byttes och det glatt berättade för mig lite för ingående hur det går till att föda barn ångrade jag mig igen. Det där tänker jag inte vara med om, men å andra sidan behöver jag inte tänka på det på ett halvår och jag är inte den som stressar upp mig i förväg så jag får bara hitta en lösning till det problemet. Men när det blir dags för mig att föda så har de säkert kommit på nåt supermedövningmedel så jag inte kommer att känna varken spruckna analhål, sönderslitna blygdläppar eller jobbiga värkar. Så blir det." 

HAHA :D
fast den dagen jag är gravid kanske jag känner och tycker något helt annat.
men just nu känns tanken på barn och graviditet äcklig, läskig och så inte mig :P
så där har du ida, det blir inga barn gjorda här på ett tag!
sen hitta jag lite mer:

"Vi fick bekräftat att jag är gravid och vi fick se det lilla hjärtat i min mage som slår fort fort fort. Bingo filmade och skuttade av lycka, jag var inte alls lika road. Jag sa till sköterskan att jag tycker att det är äckligt och obehagligt att det ligger något genomskinligt i min mage med hjärtslag och hon sa att jag inte får säga så högt. ”Man säger inge så”, sa hon. Hon känner tydligen inte mig. Jag säger exakt så. ”Det är något fantastiskt som sker i din kropp”, sa hon. Det känns inte alls fantastiskt. Det känns äckligt och skrämmande och obehagligt. Inte alls kul på något sätt."

och mer:

"Hur ska detta gå? Jag som inte gillar barn!" Frågan som alla ställer. Vad ska jag svara på det? Jag har inte en jävla aning om hur det här ska gå. I värsta fall har jag ju Bingo, syrran, mamma och Nova som gärna tar hand om bebisen så det ordnar sig nog. Jag vill be er trogna läsare om ursäkt för att jag inte har berättat för er tidigare, men jag har inte riktigt fattat själv att jag är på tjocken. Jag förstår fortfarande knappt att jag har något växande i min mage trots att vi varit på muffultraljud och jag till och med har en bild på ufot på kylskåpet."

 


lördag på rullsand


bonzo fyllde ett år i lördags så vi åkte till rullsand och släppte hundarna lös där ett tag :)
så himla mysigt o se dom springa omkring och nosa och leka :)




empty apartment


Waking up from this nightmare
How's your life?
What's it like there?
Is it all what you want it to be?
Does it hurt when you think about me?
And how broken my heart is




livet är hårt


snart helg iaf :D och på fredag ska jag ut med syster Ida, det ska bli intressant därför att vi aldrig brukar dricka/festa tillsammans. och roligt såklart.

lernia har inte hört av sig på en vecka nu. jag hoppas dom gör det snart annars dör jag :( jag behöver PENGAR!
jag behöver SHOPPA! jag behöver SPARA! och köpa julklappar såklart, men tror inte jag skulle få nå pengar förns januari eller nåt iaf eftersom det redan snart är 1 advent :/ om jag nu skulle börja nu i november.
jävla skit liv....

nu har jag gjort en kladdkaka igen. tror jag gör minst 2 st i veckan :/ inte så bra för tänderna men man får borsta noga! det är ju så jävla gott ju! :P

ne nu ska jag skicka iväg ett sms till ems.
fridens liljor! ciao.




Ozzy på weight pull träningen i söndags :)





Lortgris :P




jobb


igår ringde lernia och fråga om jag fortfarande var intresserad för att börja på ericsson igen så jag kanske får jobb snart :D!! WIIE PENGAR! ska fan jobba julafton, nyår och helger då! ska spara så himla mycket pengar! :D härligt!

men idag har jag varit på ikea med systarna, köpte julklapp till gustav och ny gardin och doftljus. efter det tvätta o städa jag och sen träffa jag malin o vi käkade på mc donalds :D min älskade fisk meny :D fan va gott det var! sen har vi kollt på film och nu ska jag äntligen sova! har varit en lång dag. måste bara in till mina stackars fiskar på facebook först o mata dom så dom inte dör :(

imon åker bonzo till vet för att få vaccin spruta men annars händer det inget mer tror jag :/
vill ner till jc, dom har så mycket snyggt där nu, får se om malin eller helena vill följa med ner.

aja, god natt!


Stackars den...


som ingen Ozzy eller Bonzo har.




perfect


åh va längesen man lyssna på den här låten.
simple plan är egentligen inget för mig men den här låten är speciell.
jag och malin lyssna mycket på den när vi var 15.




Mc Fish in my heart



wiiie idag ska jag käka fiskmeny på mc donalds :D :D kan inte förstå hur en hamburgare kan göra en så lycklig :D hahaha! <3 och om inte det så ska jag ha tacos.

ja, är det nån idé att försöka sova igen nu? ska ändå upp till the voice som vanligt om en och en halvtimme. det blir rostat med ost och oboy till det :D
fyfan vad jag älskar mat <3 fet mat. och cola.




onsdag


idag vet jag inte vad som händer. vill ut från lgh, ner till stan och fika. men har inge cash.

och helgen var väl kul. ut i fredags och hemma i lördags.
min fest gnista har slocknat förresten, det är inte lika kul längre. i fredags kände jag att jag hellre hade stannat hemma med en bra film, god mat och ljus. men det var trevligt iaf, huvudsaken.
i lördags mådde jag bra med tanke på whiskeyn jag drack. jag var hemma med hundar och pizza och gustav var på halloweenfest.
i söndags var vi hemma hos syster och gjorde mat.

i helgen vill jag mysa. på fredag vill jag käka tacos i stugan och kolla på idol.
på lördag vill jag ladda hem massa skräckisar och ha en stor skål med godis.
och på söndag vill jag.... typ planera/göra nåt av mitt liv?

 



underbara djur <3


RSS 2.0