mordet i järfälla

stog i tidningen igår tror jag om att en brud på 21 mördat en kille på 32 i järfälla.
i artikeln läser jag bla. dethär och skrattar:

”På sin sida på Helgon poserar hon med blodiga läppar, svart hår och piercings."

"Det är inte första gången som Helgon granskas av polisen. Expressen kan i dag avslöja att flera personer som dömts för uppmärksammade mord varit medlemmar och aktiva på nätmötesplatsen.

"Vi känner till Helgon, sidan för det "svarta folket".



haha alltså shit! undra när dom skall börja gräva i hur många på Facebook eller Lunarstorm som har gjort våldsbrott?! det låter som att helgon är sida för psykopater och folk med liknande sjukdom/störningar och som man ska se upp för. kul att få den stämpeln för att tidningarna drar alla helgonare över en kam!
Det sägs tillexempel att rubriken i pappersupplagan är ”mördarsiten”. Och vad har ”hon hade piercing och svart hår på sin bild på Helgon” med mordet att göra överhuvudtaget? De tar upp detaljer som inte har någonting alls med detta att göra och det är ju uppenbart att de försöker vinkla det hela mer negativt än det är.
Men Helgon är ju ett perfekt offer för media. Alternativa och udda figurer som mördar, de finner en koppling till Helgon och spär på det, självklart får man räkna med det. ”Mördarsiten Helgon” säljer förmodligen fler tidningar än ”Mördarsiten Facebook”.

har iaf hittat en video på youtube på henne. sökte på helgon :P blev så jävla nyfiken på hur hon såg ut.


Drinkarna ikväll


Biljard Hurricane


4 cl Licor 43
2 cl Kahlúa
Färska jordgubbar
Vaniljglass



Coke Float


1 del Dooley’s
1 del Coca Cola


Grovspool


4 cl vodka
2 cl Baileys eller Dooleys
Coca Cola


Egen:
Vaniljglass, dooleys, mjölk och oboy. det måste ju gå ihop. ska bli spännande dehär :)


värdelöst

har bara suttit framför datan här på jobbet hela tisdag och onsdag och idag ända till nu. börjar få ont i arselet och det finns inget mer att göra här på internet, har kollat allt jag vill kolla. vad ska man göra nu då?
fan va man klagar. här sitter jag och slöar och får as bra betalt, ja klart jag är tacksam!
men liiite vill jag ändå göra för pengarna jag får och det är ju as tråkigt o sitta såhär o göra ingenting! men å andra sidan så är det skönt. ja det är helt enkelt både bra och dåligt.

idag ska jag köpa min ÄLSKADE kamera iaf och den JÄVEL som ens RÖR den får en klappjävel!
jag ska ha eltejp runt armleden när jag har med den hos folk (jag är seriöst JA!) eller använda halsbandet man får med, och jag ska sätta fast den i fickan med säkerhetsnål!
ska också köpa dricka till fredag :) FAN VA KUL O DRA UT!!

igår fick jag idas mobil så nu är jag nöjd och glad! skickar gratis sms också :D härligt!

eme är utskriven nu by the way :D fan va glad jag blev när jag fick höra det igår! och hon och emelie kanke blir tillsammans igen, för vad är det? 3 gången? :P haha ja, bara hon mår bra så...
hon kommer till eme på lördag. vi kanske går ut alla 3, dom skulle höra av sig om dom vela.

härlig tjej!

värt att läsa! hon har sjukt härlig humor och är lika bitter som jag :P



 

"jag skiter i vad folk har för jobb, jag har aldrig brytt mej om va folk jobbar med och jag kommer aldrig att imponeras över vad du har pluggat till o vad du gör idag. okej du är miljonär o jobbar som vd för det här företaget, men vad gör du på fritiden? nähä du har ingen för du satsar på karriären o du är ditt jobb.
själv tar jag det jag får, lyckades tjata ner mej till deltid för vem fan vill jobba mer än va man behöver? inte jag! jag vill inte jobba över huvud taget! det är slöseri på dyrbar levnadstid och det är bara ett jävligt konstigt påfund som människan har kommit på för att försöka få någon slags kontroll över vad alla gör så att dom inte stänger in sej och sysslar med nåt fuffens!"


 

Men ah, stackars mina eventuella barn som inte kommer fååå äta köttbullar. Jag lovar, majoriteten har aldrig ätit malda inälvor formade till bollar och stekta i smör bara för att vissa i sverige gör det...
Och jo dom kommer få välja själva, när dom är gamla nog att fatta vad det innebär.

 



Asså SERIÖST... nu kan jag inte va tyst längre.. försöker play nice men snälla va är det för jävla skit dom visar på MTV?

Dom gör liksom en hel jävla serie om en kille som ska lyckas hålla sej från att göka på två månader??!?!?!?!??!
Är det så att han har serious issues med att inte kunna hålla sej från att knulla på två månader kanske han borde läggas in nån annanstans än på MTV.

Istället gör dom en jävla show om den här muppen. Som om det vore världens mest miserabla grej om han inte fick slinka in med slapptasken nånstans under 50 dagar???!?!

Jag är fan inte kännslig med vad i helvete. Snacka inte om att aids och skit sprids när media behandlar ämnet som om det vore onormalt att inte slemma runt med ballen på nåra dar.

Fattar inte ens hur han skulle lyckas hitta nån som vill ligga med honom inom två månader..

Skulle fan hellre ta mitt pick pack o flytta ner till helvetets brinnande lågor innan jag spendera en natt med en sån liten slampa (nypa salt)
Vem fan vill ha en sån.. snacka om sloppy leftovers..


Fan som att beställa könssjuktdomar med plusmeny... 



Själv fyller jag av nån helt sjuk aledning 25 jävla år i sommar.
Inget ser väl egentligen ut som jag trodde att det skulle se ut när jag nåt denna ruttna gamla och förfallna ålder.
Även om jag inte alls är där än så vet jag att snart sitter man där med hängpattar och med ett bittert sinne (det senare kan ha inträffat)

Jag hinner ju inte gö nåt annat än att jobba, även om det inte suger donkeyass när man väl är där så finns det bigger and more important things i livet.
Jag snackar inte om att ge pengar till röda korset som åker första klass ner till Nigeria för att spela in ett program med en dum jävla bimbokristen-Carola som sjunger psalmer på barnhem och bor på 5stjärnor hotell. Utan om saker som man faktiskt valt själv.

Då jag spenderar nästan hela min vakna tid utanför min fritid och min fritid med att förbereda mej för platsen jag är på när jag inte har nån fritid gör att jag inte får så mycke nya intryck och hinner inte va med om så mycke annat, förutom att jaga just fri jävla tid.

"Man" säger ju att saker man gör på fritiden inte ska ha en negativ inverkan på sitt jobb. Jag vill snarare lägga fram det såhär;


DITT JOBB SKA INTE HA EN NEGATIV INVERKAN PÅ DIN FRITID.


 

 Jag hatar att duscha, det är fan smärtsamt tråkigt.
Samma visa varje gång;
Man sitter där (ja jag sitter i duschen) så som gud (tyvärr) skapat en. Är blöt, mina tre hårstrånn smetar sen ner för mitt tomatröda blöta ansikte, ett strå bak i nacken och ett på vardera kind.

Trots det så offrar man sej. Kliver in i hopp om att ja.. det kan ju va skönt.
Haft det stressigt på jobbet, huvet dunkar man kliver in och sätter på kranen, hur man än beter sej lyckas man alltid att nånstans på kroppen få en skvätt kallvatten.
Och som grädde på moset så väsnas ju vattnet nåt så fruktansvärt!!!!!! PSSSWCCHHHSSCCHS!!!!!!
Jag har inte tänkt på det förut, men vad fan!?!?!
Man kan flyga till månen, iof inte bota Aids, men borde man fan inte kunna ljuddämpa duschslangsjäveln??

Har skridit min väg ut ur duschen nu som synes, ser ut som en kvinnlig Bert Karlsson iförd en ljuslila morronrock, självklart inkl mina tre våta hårstrån.


 

Åkte till ica maxi för o inhandla lite. Ica maxi har varit mentalt självmord för mej dom senaste två gångerna så jag förväntade mej det värsta även idag. Men inget hände.

tillfälle 1 ; Jag och en man med tillhörande flickebarn som sitter i kundvagnen passerar varandra och jag hör flickebarnet säga " hon ska ha en bäbis "
VA??! what the fuck!!! jag är bara fet, syns inte det eller???!!

Tillfälle 2 ; Det står som vanligt telefonsäljare utanför ingången och dom haffar mej och pratar om deras abonemang när den ena plötsligt frågar "blir det mycke julklappar då? barnen behöver inga mobiler?"
VA??! what the fuck!!! ser det ut som om jag har barn i telefonåldern eller???? ser det ut som om jag är morsa till finniga tonåringar??
men jag svarade bara "... jag har inga barn.. "

förvisso va jag iprincip osminkad och hade gummistövlar på mej.. men va faan?? nån gräns!!

 


 


Ursäkta min fånighet så jävla mycket.
Men fan vad jag saknar tiden då man vart kallad för "punkare" om man hade converse dojjer..

Tiden då den där killen inte kom in på krogen i Arboga för att han hade converse på sej..

Förut kom man inte in på krogen om man hade det, nu kommer man inte in på krogen om man INTE har ett par..


Vafan jag har så jävla svårt för såna grejer när nåt va helt fel fem år innan och sen fem och senare så har varenda kebabhockey på sej det dom tidigare ville "spöa" folk för..

För fem år sen fick killar spö om dom råkade sminka sej lite.. nu lider varenda hockey av bad makeup days!



 


Byxor

dom MÅSTE jag ha! så sjuuuuukt jävla snygga!

Klever Slim Jeans SEK 499, Vila - NELLY.COM Bell T-shirt SEK 399, Soaked in Luxury - NELLY.COM


JAG VILL SHOPPA!

JAG FÅR ABSTINENS!! JAG VILL SHOPPA!! och det ska jag få göra om en vecka :D :D fyfaaaaaaan va roooooliiiigt!!!!!! jag ska köpa en mys tröja på bikbok som jag såg för ett tag sen, sen måste jag ha underkläder för alla mina är trasiga :O och sen ska jag köpa nya skor och försöka hitta ett par svarta chinos. sen ska jag klicka hem nåt mer från nelly också! me love nelly.com!
sen vet jag inte mer, men jag hittar väl antagligen mer! eller inte, jämt när man har pengar hittar man inge (man blir girig :P) men när man inte har hittar man ALLT!
aja, nästa helg blir det valbo för mig :D :D :D :D :D :D!! JAG LÄNGTAR!

nu ska jag ringa eme.


Förlängt

jag har fått förlängt :) SKIT BRA eftersom jag verkligen behöver pengar!!

imon ska gustav iväg och fiska nånstans och kommer hem igen på lördagkväll. så när jag slutar imon ska jag hämta hundarna och sen hem och göra... ingenting?
vill festa och gå ut men ingen kan eller vill. roliga kompisar jag har, verkligen.

jag måste gå ner i vikt, eller vikten skiter jag i men jag måste göra nåt åt denhär slappa, feta magen jag har!
armarna, låren och arselet också! allt är slappt och äckligt. jag förfaller och är bara 23, när det är nu jag ska se som bäst ut typ. jag ser ut som att jag fött 5 barn för fan!
jaja.

god natt.


och skit

underbar låt

http://www.youtube.com/watch?v=XOIwz8FdMHU



Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig


Så många broar jag bränt,
men jag går inte isär
när jag går med dig


Amy lee


nu ska jag borsta tänderna sen sova. god natt!
lägger in lite bilder på fina amy första bara (och nej jag är inte bi).



Hästpojken

så grymt mysig låt. den får en att längta till sommaren.


Ozzys sida :)



http://www.freewebs.com/0zzy



Ozzy 4 år!

idag fyllde min lilla prins hela 4 år :) han är inte så liten längre. kommer ihåg när han var nyhemkommen och såg ut som en liten elchockad hårboll ^^ kom inte ut på ballkongen för tröskeln var för hög :P och vi hade mat i en gammal jätte liten minttablettsask, hihi kan inte ha rymts mer än en msk mat, och det var hans dagsbehov :P 
han fick lite bacon idag men mer har vi inte firat :(:/ han var ju värd en riktigt lång långpromenad men jag orkade inte och vid 8 gick jag till helena och började måla på idas tavla, den blir faktiskt fin :)
vi ska nog gå långpromenad imon ist, om min mensvärk och mitt skavsår tillåter det!

usch fasar för den 25 :( då får jag lön och måste beställa tid för kastrering till ozzy. jag måste kastrera honom nu annars kan han få cancer och det vill jag inte, sen är det bra för honom också.
men är så jävla rädd att han ska dö under operationen, det kan ju hända va fan som hälst! och kulorna kan ju ligga vart som hälst och så blir det komplikationer och han dör!
han är ju inte så ung längre. eller jo, bara 4 år men det är ju sent för kastrering. det måste göras NU iaf! vet inte när jag kommer ha pengar nästa gång och jag vill absolut inte vänta 4 år till eller något.

mammas bäbis :( vad ska hon göra med dig?
usch va rädd och orolig han kommer vara när vi går in där, han kommer skaka och jag kommer inte ha hjärta att se honom så och lämna honom så alldeles ensam och med ett sånt stort ingrepp  på gång :(
jag kommer garanterat gråta. fast jag ska försöka att inte göra det. tänk om det är sista gången jag ser honom i livet liksom? :( ne usch, får INTE tänka så!


Beställt!

nu är klänningen beställd :D fick låna av pappa. wiiiiee :D


Klänning

den här blir det lätt när jag fått pengar! söt och rockig på samma gång :)
man skulle haft ett par röda pumps till den också :/:P kanske dom här som också är från nelly?

Zoe Rose Dress SEK 495, Motel - NELLY.COMAngel SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Sommarfint


åh! jag vill ha! vi får se om jag köper det :P


Tara SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM

250:-

 

Supreme Dress SEK 1595, Acne - NELLY.COM
1600:-


RSS 2.0