mordet i järfälla

stog i tidningen igår tror jag om att en brud på 21 mördat en kille på 32 i järfälla.
i artikeln läser jag bla. dethär och skrattar:

”På sin sida på Helgon poserar hon med blodiga läppar, svart hår och piercings."

"Det är inte första gången som Helgon granskas av polisen. Expressen kan i dag avslöja att flera personer som dömts för uppmärksammade mord varit medlemmar och aktiva på nätmötesplatsen.

"Vi känner till Helgon, sidan för det "svarta folket".



haha alltså shit! undra när dom skall börja gräva i hur många på Facebook eller Lunarstorm som har gjort våldsbrott?! det låter som att helgon är sida för psykopater och folk med liknande sjukdom/störningar och som man ska se upp för. kul att få den stämpeln för att tidningarna drar alla helgonare över en kam!
Det sägs tillexempel att rubriken i pappersupplagan är ”mördarsiten”. Och vad har ”hon hade piercing och svart hår på sin bild på Helgon” med mordet att göra överhuvudtaget? De tar upp detaljer som inte har någonting alls med detta att göra och det är ju uppenbart att de försöker vinkla det hela mer negativt än det är.
Men Helgon är ju ett perfekt offer för media. Alternativa och udda figurer som mördar, de finner en koppling till Helgon och spär på det, självklart får man räkna med det. ”Mördarsiten Helgon” säljer förmodligen fler tidningar än ”Mördarsiten Facebook”.

har iaf hittat en video på youtube på henne. sökte på helgon :P blev så jävla nyfiken på hur hon såg ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0